Wednesday, July 14, 2010

Finally!


Finally dah siap! Setelah nak hampir sebulan nak siapkan benda ni suma..bersengkang mata sampai jam 3-4 pagi pn tak siap2 but then alhamdulilah dah settle and dah di poskan pun tadi pagi. insya allah klu dah sampai ke tuannya, akan saya upload close up sebahagian pouch tu, yang passport holder tak sempat nak snap coz low battery camera saya yg comel tu.:)

6 comments:

ABC said...

Cantik! :)

feltralicious said...

hahah cantik apanya , ndk pun nampak apa2 dr tepi ja

ABC said...

yang dari tepi tu la yang cantik. hehe~ ntah bila la sa dapat buat mcm ni. huhu~

feltralicious said...

u can bah, i learned a lot from the internet tau. all the sulam thingy suma belajar dr internet.

ABC said...

iya bah kan. yang sa buat2 tu pun sa belajar dari internet juga tu. boleh bah tu kalo palan2 kan. hehe :)

craft.by.bea said...

the sulaman jait pakai tangan ja ka ni...lawa bah..