Monday, July 19, 2010

Pouch version 2

I've had so much fun and frustration making these cuties. Dah la salah measure the pink pouch nasib baik boleh di selamat kan coz sayang dah siap decorate, penat tau kalau nak mula balik. But still it turn out quite good i guess. And it took me two days just to finished the pink pouch! Order ni dari kawan Julia ( my previous customer - the green pouch), dia nak dua pouch with 2 different names and the pouch charm nak kucing coz dia ni memang penternak kucing yang cukup mantap. comey2!




Please click on the picture to enlarge it.


As you can see the pink pouch, saya tambahkan fabric , so lain sikit dr yang saya pernah buat.

Will post it tomorrow yer , cik Eena.

3 comments:

::mish-eena:: said...

thank wan.. comey sgt2..
adik eena nak order gak..
nti pe2, eena email.. hehe..

feltralicious said...

lega rasanya dengar dr eena, senyap je ingatkan ilang ke apa parcel tu. alhamdulilah, apa2 email la yer. saya jual yer. thanks.

mardhiah syazwani said...

comelnye!!!kretif betul=D